Ons Delft, maak de stad – Stadsarchief Delft

Ons Delft, maak de stad

Op zaterdag 18 mei is de allereerste editie van ‘Ons Delft, maak de stad!’. Speciaal voor deze dag organiseert Stadsarchief Delft een rondleiding om en door het nieuwe archiefgebouw in de Harnaschpolder. Tijdens de dag zijn er op meerdere plekken in Delft activiteiten waaraan u kunt meedoen en meedenken over de toekomst van de stad.

Rondleiding

In 2017 is Stadsarchief Delft verhuisd naar een modern en duurzaam archiefgebouw aan de Gantel in de Harnaschpolder. Het nieuwe archiefpand werd in 2018 genomineerd voor de architectuurprijs Gebouw Van Het Jaar.

Tijdens de rondleiding leer je meer over de architectuur en waarom het nieuwe pand geschikt is voor het bewaren van archieven en de toekomst van Stadsarchief Delft. Aanmelden kan vanaf 1 mei via delft.nl/ons-delft-maak-de-stad/programma/stadsarchief-delft NB: Aanmelden is niet meer mogelijk!

Zaterdag 18 mei 2019
11:00 – 11:45
Gantel 21, 2635 DP, Den Hoorn

Meer informatie over het evenement: www.delft.nl/bestuur-en-organisatie/delft-2040/ons-delft-maak-de-stad

 

Inloggen
Share
Tweet
Share