Levensgroot levensloopspel op de Markt in Delft – Stadsarchief Delft

Levensgroot levensloopspel op de Markt in Delft

Spectaculair slotstuk Stadsarchief De hort op! | 14 & 15 september 2019

Deze zomer ging het Stadsarchief Delft de hort op. 

Met een vrolijk gepimpte SRV-bus trokken wij door de buurten en wijken van Delft. Om verhalen van de geschiedenis van de stad te delen, maar ook om verhalen, foto’s en documentatie van de Delftenaren van nú op te halen. Zodat wij deze kunnen bewaren voor de geschiedenis van de toekomst.

De opbrengsten van deze bijzondere rondgang door de stad zijn verwerkt in een levensgroot levensloopspel waarin de persoonlijke verhalen en de geschiedenis van de stad tot leven worden gebracht. Aan de hand van thema’s als geboorte, wonen en ziekte & dood spring je met je pion door de tijd en leer je spelenderwijs veel over de rijke historie van Delft.

Het levensloopspel kan op zaterdag 14 september en zondag 15 september tussen 12.00 en 17.00 uur gespeeld worden op de Markt in Delft. Dit is tevens de laatste kans om de bus met mini-expo te bewonderen! Bezoekers kunnen in de bus een historische foto van zichzelf maken en deze op een T-shirt laten afdrukken. Onze medewerkers en verschillende experts zijn aanwezig om kennis mee te maken en vragen aan te stellen.

We hopen van harte je de 14e of 15e op de Markt te mogen ontmoeten!

De versierde bus en het levensloopspel

Inloggen