Studiezaal geopend, reservering verplicht – Stadsarchief Delft

Studiezaal geopend, reservering verplicht

De studiezaal van Stadsarchief Delft is open. Er zijn zes studieplekken beschikbaar en reserveren is verplicht. Reserveren kan via de mail stadsarchief@delft.nl of telefonisch.  We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag, van 9:00 tot 17:00 uur via 015-2602341. In de studiezaal worden mondkapjes gedragen.

Maatregelen
Uiteraard houdt Stadsarchief Delft zich aan alle door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht tijdens uw bezoek aan het archief. Lees hier de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus.

Bovenop de door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen geldt:

  • Indien uw onderzoek digitaal kan plaatsvinden, doe dit vanuit huis;
  • Voor bouwvergunningen hoeft u niet altijd langs te komen. Stuur een e-mail waarin u aangeeft welke bouwvergunning u zou willen inzien naar Stadsarchief@delft.nl. Indien deze digitaal beschikbaar is, wordt deze kosteloos opgestuurd. Is deze niet digitaal beschikbaar, dan nodigen we u uit een afspraak te maken om de vergunning in te zien in de studiezaal;
  • In verband met het beperkte aantal studieplekken, vragen wij u om bij uw reservering aan te geven hoe lang u onderzoek bij ons wilt doen. We werken met tijdsblokken van 9:00 tot 13:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.
Inloggen
Share
Tweet
Share