Enquête digitale archieven – Stadsarchief Delft

Enquête digitale archieven

Wat verwachten bezoekers van onze digitale collectie? En welke vragen hebben zij hierover? Stadsarchief Delft vindt het belangrijk om beter en sneller te kunnen inspelen op huidige en toekomstige behoeftes en wensen van gebruikers van het digitale archief. Om meer inzicht te krijgen, is een enquête gemaakt.

Enquête
Vult u onze enquête in? Dan helpt u ons mee aan het optimaliseren van onze dienstverlening. En u maakt kans op een klein cadeautje. Ga hier naar de enquête.
De enquête bestaat uit drie onderdelen. Elk onderdeel bevat een korte vragenlijst:
1. Gebruikers – algemene vragen over de bezoekers/gebruikers van het (digitale) archief.
2. Toegankelijkheid en betrouwbaarheid van digitale archiefstukken.
3. Authenticiteit van digitale archiefstukken. (optioneel)

Wat gebeurt er met uw gegevens?
De door u ingevulde gegevens, worden uitsluitend gebruikt voor het onderzoek van Stadsarchief Delft. Het invoeren van persoonlijke gegevens is niet nodig, IP-adressen worden nooit vastgelegd en we gaan zorgvuldig om met alle verkregen informatie. Wilt u na het invullen van de enquête kans maken op een klein cadeautje (uitreiking april 2021)? Dan ontvangen wij wél graag uw e-mailadres en vult u deze in aan het einde van de vragenlijst.

Inloggen
Share
Tweet
Share