Studiezaal geopend – Stadsarchief Delft

Studiezaal geopend

De studiezaal van het Stadsarchief Delft is open. Er zijn zes studieplekken beschikbaar en telefonisch reserveren is verplicht. Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur via 015-2602341 en dan bespreekt een van de medewerkers de mogelijkheden.

Maatregelen
Uiteraard houdt Stadsarchief Delft zich aan alle door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen.Lees hier de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus. Bovenop de door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen geldt:

  • Indien uw onderzoek digitaal kan plaatsvinden, doe dit vanuit huis;
  • Voor bouwvergunningen hoeft u niet altijd langs te komen. Stuur een e-mail waarin u aangeeft welke bouwvergunning u zou willen inzien naar Stadsarchief@delft.nl. Indien deze digitaal beschikbaar is, wordt deze kosteloos opgestuurd. Is deze niet digitaal beschikbaar, dan nodigen we u uit een afspraak te maken om de vergunning in te zien in de studiezaal;
  • In verband met het beperkte aantal studieplekken, vragen wij u om bij uw reservering aan te geven hoe lang u onderzoek bij ons wilt doen.
Inloggen
Share
Tweet
Share